ACONSEGUIR SER FELIÇ

 

ser-feliç-barcelonapsicologic1 Probablement, si ens preguntessin que és el que desitgem per sobre de totes les coses, quin és el nostre major objectiu a la vida, després d’un moment de reflexió respondríem: “ser feliç” .

Psicòleg Barcelona considerem que a la vida guiem la nostra conducta a la recerca de la felicitat . Intentem arribar a la ” felicitat” de diferents formes, com ara gaudint de l’oci, de les relacions socials, adquirint possessions materials, assegurant la nostra estabilitat material, etc . Es podrien citar una infinitat d’accions diferents que cada persona realitza diàriament per intentar ser feliç .

Ens passem la vida intentant ” atrapar ” la felicitat, però en la majoria d’ocasions no ho aconseguim.

 

 

psicologic1 Però què vol dir ser feliç? i què es necessita per ser feliç?

Hi ha milers de definicions del concepte de ” felicitat” . Una de les que més ens agrada als psicòlegs de Psicòleg Barcelona, ​​és la següent :

 

“És una actitud davant de la vida que ens aporta una determinada emoció “

 

felictat-psicologs-barcelona-4Abans de res, els psicòlegs de Psicòleg Barcelona creiem que el més important és tenir present que la felicitat no és una cosa a la que s’arriba, no és una cosa que s’aconsegueix, no és el final d’un camí, sinó que és una cosa que es porta .

Es podria dir que la felicitat no és una meta, és un camí ; no és una destinació, sinó una manera de viatjar.